INNI JÄRJESTYS JÄRJESTÄÄ ILOA SINUN ELÄMÄÄSI

Inni Järjestyksen koulutettu ammattijärjestäjä auttaa, kun kodissa tai työpaikalla vallitseva tavaroiden määrä aiheuttaa ahdistusta ja kaipaat selkeyttä tilanteeseen. 

Ammattijärjestäjän palvelu on sinua varten, jos et oikein tiedä, mistä ja miten aloittaa järjestäminen. Tai kun omat voimavarasi tai aikasi eivät riitä järjestämistyön aloittamiseen tai loppuun saattamiseen. 

Me Inni Järjestyksessä autamme sinua aina tilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla; järjestämisen suunnittelussa ja koko järjestämisprojektin läpiviemisessä aina tarvittaessa tavaroiden poisviemiseen saakka. Polkaisemme projektin käyntiin ja pidämme vauhtia yllä, jotta sinä saat parhaita tuloksia nopeasti ja iloa olla järjestetyssä kodissa.


Kodin järjestys

Kodin, varastotilojen ja autotallien tavarakaaoksen raivaamiselle ja uuden järjestyksen luomiselle on usein tarvetta. Teemme kanssasi kartoituksen ja toimintasuunnitelman tilanteesta. Saat uutta näkökulmaa ja projektin vauhdikkaasti käyntiin.

Toimeen tartutaan usein juuri tavaroiden lajittelulla. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen. Tarvittaessa saat apua tavaroiden poistoimitukseen. Järjestämme jäljelle jääneet tavarat paikoilleen ja tarvittaessa suunnittelemme uusia säilytysratkaisuja.

Järjestäminen voi ulottua myös esimerkiksi pyykki- tai jätehuollon, paperiasioiden tai vaikka kausitavaroiden kierron suunnitteluun ja järjestämiseen. Ammattijärjestäjä voi auttaa myös aikataulujen järjestämisessä.


Muuttojärjestys

Jos olet muuttamassa, on usein hyvä käydä tavarat läpi ennen muuttoa uuteen asuntoon, jotta vain tarpeellinen tavara tulee kannetuksi mukana. 

Muuttojärjestys auttaa erityisesti silloin, kun sinä tai vaikkapa läheisesi on vaihtamassa pienempään asuntoon. Tilojen, ja usein varsinkin säilytystilojen, pienentyminen tuo erityistä aihetta suunnitella muutto ja tavaroiden läpikäyminen huolellisesti.

Autamme sinua lajittelemaan tavarat ja myös samalla pakkaamaan ne. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen. Tarvittaessa autamme suunnittelemaan uusia säilytystilaratkaisuja uuteen asuntoon. Ammattijärjestäjä myös auttaa laittamaan tavarat paikoilleen uudessa kodissa.


Remonttijärjestys

Kun olet suunnittelemassa remonttia, ovat tilat usein tyhjennettävä ensin. Silloin Remonttijärjestys on paikallaan. Autamme sinua tavaroiden lajittelussa. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Me Inni Järjestyksessä autamme myös tarvittaessa suunnittelemaan jäljelle jääneille tavaroille sopivia säilytystiloja ja -ratkaisuja. Ota yhteyttä jo remontin suunnitteluvaiheessa ja ajoita tavaroiden läpikäyminen niin, että voit varmistua säilytystilojen sopivasta määrästä.

Ammattijärjestäjä auttaa myös laittamaan tavarat paikoilleen remontin jälkeen, jotta voit palata uudistettuun ympäristöön valmiina nauttimaan uusista ja toimivista tiloista.Työpaikan järjestys

Tuntuuko työteho olevan hukassa, kun aikaa menee tavaroiden tai tiedostojen etsimiseen. Ovatko arkistot tai varastot sekaisin tai hankalat käyttää? Ota avuksesi työpaikan järjestys.

Me Inni Järjestyksessä autamme sinua raivaamaan turhaa tavaraa pois sekä luomaan uusia, loogisia, säilytysratkaisuja työpaikan tarpeisiin. Selkeytetyt arkistot, varastot ja työpisteet mahdollistavat työn suorittamisen tehokkaasti ja nopeasti.


Koulutettu ammattijärjestäjä ja Inni Järjestyksen yrittäjä - Johanna Loikala

Ammattijärjestäminen tulee selkärangasta. Olen luonteeltani järjestelmällinen ja järjestäminen, kaiken mahdollisen, on aina ollut minulle yksinkertaisesti suuri kiinnostuksen kohteeni, iloni ja todellinen leipäheittoni. Ammattijärjestänä sain termin sille, mitä olen.

Elämänkokemus, työkokemukset ja koulutukset ovat kasvattaneet, koulineet ja vahvistaneet minua ammattijärjestäjäksi. Olen toiminut monissa järjestelmällisyyttä ja laajaa osaamista vaativissa tehtävissä, kuten ravintolapäällikkönä, kymmenien tuhansien yksikköjen astiavaraston esimiehenä ja tuotannonohjauksen sekä prosessien kehittämisissä.

Kuulun Suomen ammattijärjestäjät Ry:n ja olen sitoutunut yhdistyksen eettiseen ohjeistukseen. Olen vaitiolovelvollinen ja palvelu on täysin luottamuksellista.

Palveluhinnasto

Ammattijärjestäjän kotikäynti 59 € / tunti, minimiveloitus 3 h.


Matkakustannukset

Kilometrikustannus yli 15 km ylittävältä osuudelta 0,60 € / km. Inni Järjestyksen toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, toimialueena on koko Kymenlaakso.


Muut

Poisvietävien tavaroiden kuljetuksessa veloitetaan 0,5 h tuntiveloitus/ käyntikerta, kilometrikorvaus toteutuneen mukaan sekä mahdolliset jäteasemamaksut lisättynä 1,50 € käsittelymaksulla / kerta.

Verkkolaskun ja paperilaskun laskutuslisä on 2,50 € sis. Alv 24 %.


Kotitalousvähennys

Ammattijärjestäjän työstä olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä 60 % työn osuudesta.


Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin tietylle summalle tai tuntimäärälle. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Halutessa toimitan joko paperisen tai sähköisen lahjakortin. Paperisen lahjakortin toimitusmaksu on 5,00 €.


Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

Usein kysyttäjä kysymyksiä