Hinnasto

Järjestyspaketit

3 tuntia 159 €

6 tuntia 309 €

Järjestyspakettien lisätunnit 50 € / tunti.

Järjestyskonsultaatio asiakkaan tiloissa 1-1,5 tuntia 69 € (sisältää kirjallisen raportin).

Kilometrikustannus kohteeseen yli 15 km ylittävältä osuudelta 52 c / km. Inni Järjestyksen toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, toimialueena on koko Kymenlaakso.

Poisvietävien tavaroiden kuljetuksessa veloitetaan tuntiveloitus ja kilometrikorvaus toteutuneen mukaan, kun tavaraa viedään erikseen pitemmälle. Pienet ja matkan varrelle sopivat kuljetukset erikseen sovittaessa veloituksetta.

Hinnat sisältävät alv 24 %

Arvonlisäverottomat kotipalvelun tukipalvelut

Yrityksemme tarjoaa ammattijärjestämistä arvolisäverottomana kotipalvelun tukipalveluna tähän oikeutetuille asiakkaille.

Inni Järjestys kuuluu Kymsoten kotipalvelun tukipalvelun tuottajien rekisteriin ja tarjoaa arvonlisäverotonta palvelua koko Kymenlaakson alueella. Toimintaamme valvoo sosiaaliviranomainen.

Arvonlisäveroton palvelu edellyttää kirjallisen palvelusopimuksen ja suunnitelman tekemistä. Suunnitelmaan kirjataan mm. sosiaalihuollon palvelutarpeen peruste sekä kuvaus asiakkaan toimintakyvystä ja sovituista palveluista.

Arvonlisäverottomasta kotipalvelusta voi lisäksi tehdä verotuksessa 40 % kotitalousvähennyksen.

Kotitalousvähennys


Ammattijärjestäjän työstä olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen  40 % työn osuudesta.

Huomiotavaa on, että kotikonsultaatio, kilometriveloitukset, mahdolliset materiaalikulut, muuttokuljetukset ja tavaroiden/ jätteiden kuljetus eivät oikeuta kotitalousvähennykseen.

Ota Yhteyttä

Seuraa meitä