Hinnasto

Järjestyspaketit | Inni Järjestys | kotitalousvähennys

Hinnasto

Järjestyspaketit

3 tuntia 159 €

6 tuntia 309 €

Järjestyspakettien lisätunnit 50 € / tunti.

Järjestyskonsultaatio asiakkaan tiloissa 1-1,5 tuntia 69 € (sisältää kirjallisen raportin).

Kilometrikustannus kohteeseen yli 15 km ylittävältä osuudelta 57 c / km. Inni Järjestyksen toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, toimialueena on koko Kymenlaakso.

Poisvietävien tavaroiden kuljetuksessa veloitetaan tuntiveloitus ja kilometrikorvaus toteutuneen mukaan, kun tavaraa viedään erikseen pitemmälle. Pienet ja matkan varrelle sopivat kuljetukset erikseen sovittaessa veloituksetta.

Hinnat sisältävät alv 24 %

 

Kotitalousvähennys

Ammattijärjestäjän työstä olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen 60 % työn osuudesta.

Huomiotavaa on, että kotikonsultaatio, kilometriveloitukset, mahdolliset materiaalikulut, muuttokuljetukset ja tavaroiden/ jätteiden kuljetus eivät oikeuta kotitalousvähennykseen.

 

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin tietylle summalle tai palvelupaketille. Järjestyspakettien (kolme tai kuusi tuntia) lisäksi palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi kotikonsultaatio sekä muut tarvittavat järjestämiseen liittyvät palvelut, kuten järjestystarvikkeiden nouto asiakkaalle ja poismenevien tavaroiden vienti kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Halutessa toimitan joko paperisen tai sähköisen lahjakortin. Paperisen lahjakortin toimitusmaksu on 5,00 €.

Voit tilata lahjakortin sähköpostitse johanna@innijarjestys.fi, puhelimitse 050 595 7096  tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Muut

Verkkolaskun ja paperilaskun laskutuslisä on 2,50 € sis. alv 24 %.