fbpx

Energiapuhdistus

Inni Järjestys Inni Energiapuhdistus

Innin palvelukenttä laajenee

Inni Järjestyksen rinnalle on tullut uusi hyvinvointipalvelu: Inni Energiapuhdistus, joka tarjoaa monipuolista energiapuhdistusta kodin ja ihmisten hyvinvointiin. 

 

Mitä energiapuhdistus on?

Kaikki on energiaa. Sinä, minä, talo ympärilläsi, puut, kasvit, kaikki on värähtelevää energiaa. Energia voi olla puhdasta ja kirkasta korkeavärähteistä energiaa. Tai se voi olla negatiivista ja tummaa matalavärähteistä energiaa.

Negatiivinen energia voi olla kuten fyysisesti siivoamattoman tilan nurkkiin kerääntyvää pölyä, ”energeettistä pölyä ja likaa”. Energiat eivät ehkä pääse vapaasti kiertämään ja tuulettumaan talossa, jolloin ripaukset negatiivista, raskasta energiaa alkaa kerääntymään nurkkiin ja huoneiden perukoille. 

Myös ihminen voi aiheuttaa negatiivista energiaa, joka leviää ympäristöön ja joka pahimmillaan voi kiinnittyä tavaroihin, rakenteisiin tai jopa maaperään. Välitilassa olevat edesmenneiden henget tai muut alhaisemman henkimaailman olennot voivat levittää ympärilleen negatiivista energiaa. Erityisesti välitilassa olevien henkien tunnetila voi välittyä ympäröivään tilaan ja sitä kautta sen asukkaille esimerkiksi ahdistuksena ja surullisuutena.

Tumma matalavärähteinen energia tulisi puhdistaa pois tiloista ja ihmisistä, koska se vaikuttaa haitallisesti kaikkeen ja kaikkiin sen vaikutuspiirissä oleviin. Tämä voi ilmetä monin erin tavoin, kuten esimerkiksi riitaisuutena, nukkumisvaikeuksina ja ihan “huonona fiiliksenä”. Energiapuhdistuksessa puhdistetaan nimensä mukaisesti tummat ja matalavärähteiset energiat pois sovituista tiloista. Teemme myös henkilöiden energiapuhdistuksia. 

 

Energiapuhdistus tehdään energeettisesti etäpalveluna, koko Suomen (ja maailman) laajuisena.

Lue lisää palveluistamme Inni Energiapuhdistuksen nettisivuilta ja sosiaalisen media kanavista: