Palvelut

Ammattijärjestäjänä tarjoan käytännön apua  tavaroiden ja paperien järjestämiseen.

Milloin ammattijärjestäjän apu on tarpeen?

Koet ehkä, että et osaa aloittaa järjestämisprojektia tai sinulla ei ole aikaa siihen. Kodissa tai työpaikalla vallitseva tavaran määrä voi tuntua ahdistavalta ja haluaisit selkeyttä tilanteeseen.

Olet ehkä muuttamassa tai aloittamassa remonttia ja tavaroiden läpikäyminen on ajankohtaista.

Kodin järjestys

Keittiön kaapit, lastenhuone, vaatehuone, eteinen, varasto, olohuone. Kodin tavarakaaoksen raivaamiselle ja uuden järjestyksen luomiselle on usein tarvetta. Ammattijärjestäjä tekee kanssasi kartoituksen tilanteesta, tuo uutta näkökulmaa ja auttaa projektin käyntiin.

Ammattijärjestäjä tarttuu toimeen ja auttaa asiakasta tavaroiden lajittelussa. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen. Tarvittaessa saat apua tavaroiden poistoimitukseen.

Järjestämme yhdessä jäljelle jääneet tavarat paikoilleen ja tarvittaessa ammattijärjestäjä kertoo erilaisista sopivista säilytysratkaisuista.

Kun Kodin Järjestys on tehty, sinulla on paikka kaikelle ja kaikki paikallaan.

 

Muista myös nämä järjestysprojektia kaipaavat tavarat:

kodin paperiarkistot • valokuvat  sesonkitavarat  kirjahylly  työkalut ulkovarastot  autotalli  siivouskomero   kotitoimisto  liinavaatteet   keräilijän kokoelmat  vinyylilevyt CD-levyt DVD-levyt Blu Ray-levyt

 

Ota Yhteyttä

Muuttojärjestys

Jos olet muuttamassa, on usein hyvä käydä tavarat läpi ennen muuttoa uuteen asuntoon, jotta vain tarpeellinen tavara tulee kannetuksi mukana.

Muuttojärjestys auttaa erityisesti silloin, kun olet vaihtamassa pienempään asuntoon. Tilojen,  ja usein varsinkin säilytystilojen, pienentyminen tuo erityistä aihetta suunnitella muutto ja tavaroiden läpikäyminen huolellisesti. Mitä tehdä esimerkiksi varapatjoilla ja – peitoilla, puutarhakalusteilla tai työkaluilla?

Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta lajittelemaan tavarat ja myös samalla pakkaamaan ne. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Tarvittaessa ammattijärjestäjä auttaa suunnittelemaan uusia säilytystilaratkaisuja uuteen asuntoon. Ammattijärjestäjä myös auttaa laittamaan tavarat paikoilleen uudessa kodissa.

Kun Muuttojärjestys on tehty, sinulla on paikka kaikelle ja kaikki paikallaan.

Ota Yhteyttä

 

Remonttijärjestys

Kun olet suunnittelemassa remonttia, ovat tilat usein tyhjennettävä ensin. Silloin Remonttijärjestys on paikallaan. Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta tavaroiden lajittelussa. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Ammattijärjestäjä auttaa myös tarvittaessa suunnittelemaan jäljelle jääneille tavaroille sopivia säilytystiloja ja -ratkaisuja. Ota yhteyttä jo remontin suunnitteluvaiheessa ja ajoita tavaroiden läpikäyminen niin, että voit varmistua säilytystilojen sopivasta määrästä. Ammattijärjestäjä auttaa myös laittamaan tavarat paikoilleen remontin jälkeen.

Kun Remonttijärjestys on tehty, sinulla on paikka kaikelle ja kaikki paikallaan.

Ota Yhteyttä

 

Työpaikan järjestys

Tuntuuko työteho olevan hukassa, kun aikaa menee tavaroiden tai tiedostojen etsimiseen. Ovatko arkistot sekaisin tai hankalat käyttää? Ota avuksesi Työpaikan järjestys.

Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta raivaamaan turhaa tavaraa pois sekä luomaan uusia, loogisia, säilytysratkaisuja työpaikan tarpeisiin. Selkeytetyt arkistot, varastot ja työpisteet mahdollistavat työn suorittamisen tehokkaasti ja nopeasti.

Kun Työpaikan järjestys on tehty, sinulla on kaikki paikallaan ja paikka kaikelle.

Ota Yhteyttä

 

 

Seuraa meitä