Palvelut

 

Koulutettu ammattijärjestäjä tarjoaa käytännön apua  tavaroiden ja paperien järjestämiseen.

 

Koulutettu ammattijärjestäjä auttaa, kun kodissa vallitseva tavaran määrä voi tuntua ahdistavalta ja halutaan selkeyttä tilanteeseen. Tavaroiden läpikäyminen voi olla ajankohtaista myös esimerkiksi muuton tai remontin takia.

Ammattijärjestäjä auttaa, kun tuntuu siltä, että ei oikein tiedä mistä tai miten aloittaa ja kun omat voimat eivät riitä järjestämistyön aloittamiseen tai loppuun saattamiseen.

Ammattijärjestäjä auttaa järjestämisen suunnittelussa ja koko järjestämisprojektin läpiviemisessä aina tarvittaessa tavaroiden poisviemiseen saakka.

 


 

Kodin järjestys

Kodin, varastotilojen ja autotallien tavarakaaoksen raivaamiselle ja uuden järjestyksen luomiselle on usein tarvetta. Ammattijärjestäjä tekee kanssasi kartoituksen tilanteesta, tuo uutta näkökulmaa ja auttaa projektin käyntiin.

Ammattijärjestäjä tarttuu toimeen ja auttaa asiakasta tavaroiden lajittelussa. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen. Tarvittaessa saat apua tavaroiden poistoimitukseen.

Järjestämme yhdessä jäljelle jääneet tavarat paikoilleen ja tarvittaessa ammattijärjestäjä kertoo erilaisista sopivista säilytysratkaisuista.

Kodin järjestykseen kuuluvat myös olennaisena osana kodin toimintojen ja käytäntöjen sujuvuus. Tarvitsetko apua pyykki- tai jätehuollon, paperiasioiden tai vaikka kausitavaroiden kierron suunnittelussa ja järjestämisessä?  Ammattijärjestäjä voi auttaa myös  aikataulujen järjestämisessä.

Keittiön kaapit, vaatehuone, komerot, eteinen, varastotilat, olohuone, makuuhuone, lasten huone, varastotilaksi muuttuneet kodin ylimääräiset huoneet, autotalli, piharakennukset. Kodissa voi olla useita järjestämistä kaipaavia kohteita. 

ammattijärjestäjä
Tavaroiden lajittelu

 

Ota Yhteyttä

Muuttojärjestys

Jos olet muuttamassa, on usein hyvä käydä tavarat läpi ennen muuttoa uuteen asuntoon, jotta vain tarpeellinen tavara tulee kannetuksi mukana.

Muuttojärjestys auttaa erityisesti silloin, kun olet vaihtamassa pienempään asuntoon. Tilojen,  ja usein varsinkin säilytystilojen, pienentyminen tuo erityistä aihetta suunnitella muutto ja tavaroiden läpikäyminen huolellisesti. Mitä tehdä esimerkiksi varapatjoilla ja – peitoilla, puutarhakalusteilla tai työkaluilla?

Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta lajittelemaan tavarat ja myös samalla pakkaamaan ne. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Tarvittaessa ammattijärjestäjä auttaa suunnittelemaan uusia säilytystilaratkaisuja uuteen asuntoon. Ammattijärjestäjä myös auttaa laittamaan tavarat paikoilleen uudessa kodissa.

ammattijärjestäjä
Lajittelua mahdollisimman tarkasti lajeittain


Ota Yhteyttä

Remonttijärjestys

Kun olet suunnittelemassa remonttia, ovat tilat usein tyhjennettävä ensin. Silloin Remonttijärjestys on paikallaan. Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta tavaroiden lajittelussa. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Ammattijärjestäjä auttaa myös tarvittaessa suunnittelemaan jäljelle jääneille tavaroille sopivia säilytystiloja ja -ratkaisuja. Ota yhteyttä jo remontin suunnitteluvaiheessa ja ajoita tavaroiden läpikäyminen niin, että voit varmistua säilytystilojen sopivasta määrästä. Ammattijärjestäjä auttaa myös laittamaan tavarat paikoilleen remontin jälkeen.

ammattijärjestäjä
Kaappitilojen remontointi ja järjestäminen


Ota Yhteyttä

Työpaikan järjestys

Tuntuuko työteho olevan hukassa, kun aikaa menee tavaroiden tai tiedostojen etsimiseen. Ovatko arkistot sekaisin tai hankalat käyttää? Ota avuksesi Työpaikan järjestys.

Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta raivaamaan turhaa tavaraa pois sekä luomaan uusia, loogisia, säilytysratkaisuja työpaikan tarpeisiin. Selkeytetyt arkistot, varastot ja työpisteet mahdollistavat työn suorittamisen tehokkaasti ja nopeasti.

ammattijärjestäjä
Papereiden järjestäminen
Ota Yhteyttä

 

Seuraa meitä