fbpx

Palvelut

Inni Järjestys palvelut ammattijärjestäjä

palvelut

Koulutettu ammattijärjestäjä tarjoaa käytännön apua järjestämiseen

Inni Järjestyksen koulutettu ammattijärjestäjä auttaa, kun kodissa vallitseva tavaran määrä voi tuntua ahdistavalta ja halutaan selkeyttä tilanteeseen. Tavaroiden läpikäyminen voi olla ajankohtaista myös esimerkiksi muuton tai remontin takia.

Ammattijärjestäjä auttaa, kun tuntuu siltä, että ei oikein tiedä mistä tai miten aloittaa ja kun omat voimat eivät riitä järjestämistyön aloittamiseen tai loppuun saattamiseen. Me Inni Järjestyksessä myös aina autamme tavaroiden kantelussa ja siirtelyssä.

Ammattijärjestäjä auttaa järjestämisen suunnittelussa ja koko järjestämisprojektin läpiviemisessä aina tarvittaessa tavaroiden poisviemiseen saakka.

Kodin järjestys

Kodin, varastotilojen ja autotallien tavarakaaoksen raivaamiselle ja uuden järjestyksen luomiselle on usein tarvetta. Teemme kanssasi kartoituksen ja toimintasuunnitelman tilanteesta. Saat uutta näkökulmaa ja projektin vauhdikkaasti käyntiin. 

Toimeen tartutaan usein juuri tavaroiden lajittelulla. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen. Tarvittaessa saat apua tavaroiden poistoimitukseen. Järjestämme jäljelle jääneet tavarat paikoilleen ja tarvittaessa suunnittelemme uusia säilytysratkaisuja.

Järjestäminen voi ulottua myös esimerkiksi pyykki- tai jätehuollon, paperiasioiden tai vaikka kausitavaroiden kierron suunnitteluun ja järjestämiseen. Ammattijärjestäjä voi auttaa myös aikataulujen järjestämisessä.

Kodin järjestys Inni Järjestys ammattijärjestäjä
Inni järjestys Muuttojärjestys ammattijärjestäjä

Muuttojärjestys

Jos olet muuttamassa, on usein hyvä käydä tavarat läpi ennen muuttoa uuteen asuntoon, jotta vain tarpeellinen tavara tulee kannetuksi mukana.

Muuttojärjestys auttaa erityisesti silloin, kun olet vaihtamassa pienempään asuntoon. Tilojen, ja usein varsinkin säilytystilojen, pienentyminen tuo erityistä aihetta suunnitella muutto ja tavaroiden läpikäyminen huolellisesti. 

Autamme sinua lajittelemaan tavarat ja myös samalla pakkaamaan ne. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen. Tarvittaessa autamme suunnittelemaan uusia säilytystilaratkaisuja uuteen asuntoon. Ammattijärjestäjä myös auttaa laittamaan tavarat paikoilleen uudessa kodissa.

Remonttijärjestys

Kun olet suunnittelemassa remonttia, ovat tilat usein tyhjennettävä ensin. Silloin Remonttijärjestys on paikallaan. Autamme sinua tavaroiden lajittelussa. Tavaroista päätetään, mitä säästetään ja mitä laitetaan kierrätykseen tai lahjoitukseen.

Me Inni Järjestyksessä autamme myös tarvittaessa suunnittelemaan jäljelle jääneille tavaroille sopivia säilytystiloja ja -ratkaisuja. Ota yhteyttä jo remontin suunnitteluvaiheessa ja ajoita tavaroiden läpikäyminen niin, että voit varmistua säilytystilojen sopivasta määrästä. Ammattijärjestäjä auttaa myös laittamaan tavarat paikoilleen remontin jälkeen.

Inni Järjestys Remonttijärjestys ammattijärjestäjä remonttityhjennys
Työpaikan järjestys Inni Järjestys ammattijärjestäjä työpaikan siivous

Inni Järjestys auttaa myös työpaikan järjestyksessä

Tuntuuko työteho olevan hukassa, kun aikaa menee tavaroiden tai tiedostojen etsimiseen. Ovatko arkistot tai varastot sekaisin tai hankalat käyttää? Ota avuksesi työpaikan järjestys.

Me Inni Järjestyksessä autamme sinua raivaamaan turhaa tavaraa pois sekä luomaan uusia, loogisia, säilytysratkaisuja työpaikan tarpeisiin. Selkeytetyt arkistot, varastot ja työpisteet mahdollistavat työn suorittamisen tehokkaasti ja nopeasti.