UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä ammattijärjestämisestä | Inni Järjestys

UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä ammattijärjestämisestä

Inni Järjestys vastaa tässä kysymyksiin Inni Järjestyksen palveluista. 

Mikäli et löydä vastausta omaan kysymykseesi, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisätietoja palveluistamme. 

 

Mikä ammattijärjestäjä on?

Suomen Ammattijärjestäjät Ry määrittelee asian seuraavasti: “Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa sekä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta”.

Inni Järjestys tarjoaa selkeää käytännön apua järjestämiseen. Tarjoamme sinulle täyden ammattijärjestäjän palvelun aina suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaviin lisäpalveluihin.

Koulutettu ammattijärjestäjä auttaa ja tukee sinua kaikissa järjestämisen vaiheissa. Me Inni Järjestyksessä haluamme sinulle parhaita tuloksia palvelustamme. Suunnittelemme toimintaa ja organisoimme kokonaisuutta, neuvomme kierrätysasioissa, tuotamme sinulle tietoa päätöksenteon tueksi. Autamme sinua ylittämään järjestämisen esteet sekä nousemaan uudelle tasolle elämäsi järjestyksessä.

Ja ennen kaikkea me järjestämme ja selkeytämme tiloja niin, että kotisi on sinulle se paikka, jossa voit tuntea iloa.

Inni Järjestyksen yrittäjä Johanna Loikala on koulutettu ammattijärjestäjä ja kuuluu Suomen ammattijärjestäjät Ry:n. Johanna on sitoutunut yhdistyksen eettiseen ohjeistukseen.

Inni Järjestyksen ammattijärjestäjä on vastuuvakuutettu, vaitiolovelvollinen ja palvelu on täysin luottamuksellista.

 

Missä tilanteissä voisin tarvita ammattijärjestäjän palvelua?

Esimerkiksi silloin kun sinusta tuntuu, että et osaa aloittaa järjestämistä yksin tai sinulla ei ole aikaa siihen. Kodissa tai työpaikalla vallitseva tavaran määrä voi tuntua ahdistavalta ja haluaisit selkeyttä tilanteeseen.

Olet ehkä muuttamassa, aloittamassa remonttia tai tavaroiden läpikäyminen on muuten vain ajankohtaista.

Elämässäsi voi olla tilanteita, jotka vievät muuten aikaasi tai jaksamistasi ja haluaisit nopeita tuloksia järjestämisessä. Tai sinulla voi olla fyysinen este, jolloin et pysty siirtelemään tavaroita.

Ammattijärjestäjä voi auttaa monenlaisissa elämäntilanteissa, milloin vain tarvitset apua tavaroiden, oman aikataulusi tai kodin prosessien järjestämiseen.

 

Onko teillä paperista tai tulostettavaa esitettä?

Kyllä on. Voitte tilata esitteen sähköpostiin tai postitettuna haluttuun osoitteeseen.

Esitetilaukset puhelimitse 050 595 7096, sähköpostitse johanna@innijarjestys.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Mikä kotikonsultaatio on?

Kotikonsultaatio on kartoitus- ja suunnittelukäynti kohteessa. Ammattijärjestäjä kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa mitkä paikat tarvitsevat järjestämistä, mitkä ovat asiakkaan toiveet ja odotukset kodin järjestykselle sekä mistä työ kannattaisi aloittaa.

Ammattijärjestäjä tekee kohteeseen toimintasuunnitelman ja toimittaa siitä kirjallisen raportin asiakkaalle. Suunnitelma voidaan tehdä joko niin, että asiakas tekee itse järjestämistyön tai että se tehdään yhdessä ammattijärjestäjän kanssa.

Ennen kotikonsultaatiota: älä tee mitään normaalista poikkeavaa siivousta tai järjestelyä tiloissa. On tärkeää saada totuudenmukainen kuva tilanteesta, jotta ammattijärjestäjä voi auttaa.

 

Mitä järjestämisessä tapahtuu?

Ennen järjestystä älä tee mitään normaalista poikkeavaa siivousta tai järjestelyä tiloissa. Vaikka järjestely sinun osaltasi on enemmän ajattelutyötä päätösten tekona, voi sekin käydä työstä. Lepää ja syö hyvin ennen järjestämistä ja varaa syömistä mahdolliselle tauolle. Varmista, että järjestämispalvelulle on keskeytyksetön aika, jotta voisit hyötyä siitä parhaiten.

Järjestelyn aikana lajittelemme suunnitellun alueen tavarat säilyttäviin ja poistettaviin (kierrätys, loppujäte, lahjoitus, myytävät). Olen tsemppari, apukädet sekä toinen näkökulma ja autan pitämään projektin käynnissä. Autan tavaroiden siirtelyssä ja kantamisessa. Pidän huolta lajitteluista ja merkitsen tavarat. 

Sinä päätät tavaran säilyttämisestä tai poistamisesta. Tuen sinua päätöksenteossasi ja toimitan sinulle tarvittavaa informaatioa, esim. kierrätyksestä.

Kun olemme lajitelleet tavarat, laitamme säilytettävät tavarat paikoilleen. Suunnittelemme yhdessä sopivan järjestyksen ja voin halutessa suositella erilaisia uusia säilytysratkaisuja. On tärkeää löytää parhaat säilytystavat sinulle, jotta kotisi toimisi juuri niinkuin sinä toivot. Ammattijärjestäjä ei tee varsinaista siivousta, mutta tilat tarvittaessa imuroidaan ja pyyhitään käyttäen ensisijaisesti asiakkaan omia siivousvälineita.

Halutessa autan lahjoitukseen tai kierrätykseen menevien tavaroiden poisviemisessä. Veloitus kuljetuksesta tulee hinnaston mukaisesti. Neuvon tarvittaessa myytäville tavaroille eri kanavia. InnI Järjestys ei koskaan ota asiakkaan tavaroita itselleen, eikä myy asiakkaan puolesta hänen tavaroitaan.